© Anna-Carin Isaksson

© Anna-Carin Isaksson

"Yoga is not about touching your toes,Its about what you learn on the way down.

"

Madelene Högkvist

Lite om mig:

Jag är en 46 årig kvinna sambo med en norrman som jag har  lurat över gränsen. En vuxen son på 22 år.

Jag har hållit på med yoga under en del  år fann den ganska sent i livet  men bättre sent än aldrig. Började med ashtanga yoga sen Vinyasa/flow vilket jag instruerar i på Nordic Wellness sen 4 år tillbaka. Men är  nu helt såld på yin yogan. Behöver både den fysiska och den lugna för att få balans i min yoga träning. Jag har gått yin yoga grundlärarutbildning för Ann-Sophie Sjöblom från yoga Devi.

För mig är yoga en livsstil.Där jag finner styrka, ärlighet, medvetenhet, harmoni och fysiskt välbefinnande och balans i livet.

Då jag märkt hur bra man mår av yogan så har jag känt att jag vill göra mer för människors välmående. Så förra året började jag läsa på Sverige hälsan till Avspänningspedagog med KBT inriktning. I den ingår även mindfulness vilket fångade mig totalt och har gett mig bättre självkänsla, mer livskvalitet och mer medveten om vad jag gör.  Lärt mig att vara i nuet och att hantera tankar och känslor på ett mer hälsosamt och avstressat sätt. 

Så nu ser jag fram emot att ha en kurs där vi tittar på grunderna i yoga och kommer även ha workshops på Santih Desa  i höst.

Kontakt

Mejl
klicka här